Чланови удружења „Клуб 4×4 Јустинијана Прима“ на пријему у Општини: Путеви пријатељства воде до Херцег Новог

Челници Општине Херцег Нови угостили су данас у Великој сали Скупштине општине чланове удружења љубитеља теренских возила „Клуб 4×4 Јустинијана Прима“. Представници привреде и јавног живота из Србије и Словеније, окупљени у овај клуб, одабрали су наш град за једну од дестинација каравана „Путевима пријатељства“.

Гостима су добродошлицу пожелели председник Општине Стеван Катић и потпредседник Милош Коњевић са сарадницима, као и конзул Републике Србије у Херцег Новом Зоран Дојчиновић.

„Драго нам је што се Херцег Нови нашао на вашем путу пријатељства“, казао је Катић. Он је госте упознао са актуелним дешавањима, развојем града и унапређењем туристичке понуде, додајући да је након пријема заказан обилазак знаменитости, током којег ће се и сами уверити колико тога Херцег Нови нуди посјетиоцима.

Конзул Дојчиновић је гостима казао да су дошли на право место, у град који је добар домаћин и где ће се сигурно сјајно осећати. Како је истакао, Херцег Нови има одличну сарадњу како са Конзулатом, тако и са бројним пријатељским градовима у Србији.

У име удружења љубитеља теренских возила „Клуб 4×4 Јустинијана прима“ представницима Општине се захвалио Горан Јовић, директор Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског управног округа Привредне коморе Србије. 

Он је казао да су идеју да посете Херцег Нови предложили чланови из побратимског Малог Зворника, те истакао да су међу гостима председници општина Мали Зворник, Бела Паланка, Трговиште и потпредседник општине Лебане.

„Удружење је настало из задовољства, а потом је постало сјајна основа за контакте између привредника“, рекао је Јовић. Додао је да и сама Привредна комора Србије подржава рад клуба на повезивању и презентовању могућности, те да се нада да ће у Херцег Новом остварити значајна познанства која могу бити увод у даљу сарадњу.

Међу члановима клуба који су присуствовали пријему су представници привреде и јавног јавног живота из више градова Србије – Ниш, Лесковац, Мали Зворник, Бела Паланка, Лебане, Трговиште, а први пут су се каравану придружили и чланови из Словеније, тачније града Кршко.

ИЗВОР: www.hercegnovi.me

EnglishСрпски језик