ЧЛАНОВИ КЛУБА „4X4 ЈУСТИНИЈАНА ПРИМА“ ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ КЛУБА СВЕТОГ НИКОЛУ ЛЕТЊЕГ

Чланови клуба „4×4 Јустинијана Прима“ обележили су славу клуба Светог Николу летњег. Овогодишњи домаћин славе био је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић који је свим члановима честитао славу.

„Указали сте ми велику част да данас будем домаћин славе и да дочекам све наше драге пријатеље. Хвала вам на томе. Клуб „4×4 Јустинијана Прима“ основан је ради остваривања циљева у области туризма и очувања културног и историјског наслеђа у земљи и региону. Подизања еколошке и грађанске свести о очувању природе и уживања у природи, промовисања, развоја и унапређења аутомобилског туризма и те циљеве успешно реализује од свог оснивања 2016. године.“ – казао је Цветановић у свом поздравном говору а славу за наредну годину предао Горану Јовићу, председнику Клуба 4X4 Јусинијана Прима и првом човеку Привредне коморе југа Србије.

Присутним гостима приказан је кратак филм о активностима клуба „4×4 Јустинијана Прима“.

Славски колач пресекао је протојереј јабланички, Далибор Стефановић, који је казао како чланови клуба „4×4 Јустинијана Прима“ поред активности којима повезују Јабланички округ са осталим окрузима и земљама у региону, посећују верске објекте и помажу оне којима је то неопходно.

 

На славу клуба „4×4 Јустинијана Прима“ дошао је Аљоша Молан, успешни предузетник из Словеније. „Данас сам дошао на славу овог клуба како би испоштовао моје велике пријатеље. Знате, бити члан, а ја то јесам, овог клуба је велика част и зато сам данас овде“ – казао је Аљоша.







Извор: Инфо Центар Југа

EnglishСрпски језик