САСТАНАК СА ПРИВРЕДНИЦИМА ИЗ СЛОВЕНИЈЕ НА ЏИПИЈАДИ “ПУТЕВИ ПРИЈАТЕЉА”

Председник “Клуба 4×4 Јустинијана Прима” и дирекотр ПКС – РПК Лесковац, Горан Јовић, боравећи у Словенији у оквиру џипијаде “Путеви пријатеља” организовао је састанак српских и словеначких привредника и људи из јавног живота, који су разговарали о евентуалној сарадњи и потенцијалима које нуде ове две земље.


На састанку је учестовавало више од 15 великих привредника из Словеније и 20 привредника из Србије као и представници пет локланих самоуправа из Србије, који су овом приликом могли да успоставе нове или да учврсте већ постојеће пословне и пријатељске односе. Састанак је одржан у хотелу “Виват” у Моравским Топлицама. Делегација из Србије уручила је захвалницу за вишедеценијску сарадњу и повезивање Србије и Словеније, Марјану Кардинару, жупану општине Добровник, иначе великом пријатељу ПКС – РПК Лесковац и Клуба 4×4 Јустинијана Прима.

На састанку су присустовали директор Сајма у Горњој Радгони, који је српским привредницима понудио учешће под посебним условима на највећем Сајму пољопривреде који се одржава крајем августа месеца, као и председник Привредне коморе Мурске Соботе, Роберт Грах. Делегација из Србије посетила је и пар привредних субјеката у овом делу Словеније.

EnglishСрпски језик